English Nederlands

Joby GorillaPod Original Black/Charcoal

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,95

Beknopt overzicht

Capaciteit: Compact camera's en compacte video cameratje. Afmetingen: 15 X 3 X 3 cm
Draagvermogen: max 325 gram

Joby GorillaPod Original Black/Charcoal

Details

De Gorillapod Original Black/Charcoal is gelijk aan de Gorillapod Compact. Gorillapod Original is het lichtste en meest veelzijdige camera statief dat op dit moment verkrijgbaar is. Dankzij de dertig flexibele gewrichten die kunnen buigen en draaien, kunt u uw foto camera stevig op en aan vrijwel elk oppervlak bevestigen.

GorillaPod Camera statief het ideale accessoire

De Gorillapod Original is het ideale accessoire voor de fotograaf die eropuit trekt. Stop het mini statief in uw jaszak of rugzak en ga op avontuur. De Gorillapod komt van pas in alle situaties waar u een compact camera statief nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij het maken van groepsfoto’s met de zelfontspanner. De Gorillapod Original is tevens het enige statief voor een camera dat voldoende buigzaam is om opnamen te kunnen maken vanuit opvallende posities. Zo kan de camera gemakkelijk bevestigd worden aan een uitstekende boomtak, paal, plant of ruige rots.

De camera die op de afbeeldingen wordt getoond dient slechts ter illustratie, de camera wordt niet met dit produkt meegeleverd.

Extra informatie

Merk Joby
EAN 0817024012359

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.